aaltje reuver

praktijk voor integrale therapie
en persoonlijke coaching

afbeelding aaltje reuver

links

InnEarth, ontwikkeling vanuit balans
Naast mijn eigen praktijk werk ik ook binnen een team met verschillende professionals die bezig zijn met de gezondheid in alle lagen, van de mens: InnEarth.

InnEarth biedt mensen de mogelijkheid om zich versneld te ontwikkelen door een intensief programma te volgen waarin alle relevante expertise is gebundeld. InnEarth biedt een krachtig proces dat leidt langs 3 pijlers: overzicht, inzicht en uitzicht. InnEarth is een organisatie die met beide benen op de grond staat, een team heeft van professionals die behoren tot de beste in hun vakgebied.

Ik gun jou een acceleratie in je proces en daarom zou het geweldig zijn als jij het lef hebt om je nog verder te laten begeleiden binnen het 7 daagse InnBalance traject van InnEarth. Daarom krijg jij van mij een voucher. Deze voucher geeft recht op een geheel vrijblijvend gesprek met Vera van de Ven. Zij verzorgt de InnBalance trainingen en doet de intake. Zij kan je aangeven of dit traject goed voor jou is. Het feit dat ik je deze voucher geef, betekent dat ik daar alle vertrouwen in heb.

Aaltje Reuver
Luiperbeekstraat 42
6343 PV Weustenrade
(045-) 522 85 71